Image Alt

Service en onderdelen

Het werk houdt bij ons niet op na aflevering van een elektrisch voertuig. Wij maken ons onderhoudsplan op maat en in overleg met onze klanten.

Wilt u geen omkijken hebben naar het onderhoud van uw elektrische schoonmaaimachine? Dan kan! Voor u hebben wij een all-in service-overeenkomst waarin wij verantwoordelijk zijn voor al het onderhoud.

Servicedienst

Met 4 full-time monteurs, 4 chauffeurs en diverse partners in het land hebben wij een degelijk en betrouwbaar service-apparaat. Onze moderne werkplaats is uitgerust met 3 hefbruggen en heftrucks zodat we tegelijkertijd aan meerdere projecten kunnen werken. Daarnaast beschikken wij over meerdere service-auto’s en auto-ambulances.

Onderdelen en accessoires

Wij hebben een ruim onderdelenmagazijn. Alle slijtbare maar ook niet slijtbare onderdelen liggen op voorraad zodat we u snel van dienst kunnen zijn.

Vervangend vervoer

Als u niet zonder uw elektrische voertuig kan, of als uw voertuig onverhoopt langer uit de running is dan bieden wij vervangend vervoer, in 9 van de 10 gevallen een vergelijkbaar model.