Image Alt

Over ons

Cleanson – een gevestigde naam in de wereld van elektrische mobiliteit

Cleanson is een onderdeel van Bringo Electric Vehicles. Bringo valt onder de LESLI groep, evenals Lesli Living en Lesli Vuurwerk. Lesli werd opgericht in 1912 en de eerste handel bestond uit heidebezems die opa Eskes verkocht door langs de deuren te gaan op zijn fiets. Ruim 100 jaar later zijn we dus weer terug bij de roots. We verkopen wederom bezems, alleen ditmaal in de vorm van moderne, elektronische machines.

In 2009 importeerde Bringo Electric Vehicles haar eerste elektrische golfkarren.  Oprichter Barnt Masselink zag meer toepassingsgebieden dan alleen de golfbaan en richtte zich voornamelijk op de recreatie- en zorgsector. In de loop der jaren breidde het assortiment zich steeds meer uit: cargo-movers, shuttles en toeristentreinen. Onze cleanson schoonmaakmachines maken inmiddels een vast onderdeel van uit van het assortiment.

Onze vertegenwoordigers, planners, monteurs staan klaar om u te helpen! Vanuit ons hoofdkantoor in Lichtenvoorde waar we ook ons onderdelenmagazijn en onze grote moderne werkplaats hebben, leveren we service door heel Nederland en delen van Duitsland. Daarnaast werken we samen met partners in het buitenland.

Lesli pand aan de Patronaatstraat in Lichtenvoorde

Bringo showroom aan de Edisonstraat in Lichtenvoorde